Povratak do Splavarske ulice

Svaki slobodan trenutak provodim s fotoaparatom, fotografirajući ili snimajući video. Trenutno najradije fotografiram Slavonski Brod; ulice, parkove, arhitekturu, rijeku Savu i slično. Želim fotografijom zaokružiti četiri godišnja doba i promjene u gradu. Napredak vjerujem da pratite na ovoj mojoj stranici ali i u mom javnom Facebook albumu.

Također, želim videom zabilježiti jedinstvenu Splavarsku ulicu na rijeci Savi i predstaviti ju kao prekrasno mjesto za odmor, boravak i uživanje.

Splavarsku ulicu snimao sam za vrijeme proljetnih visokih vodostaja. Možda prizor tada nije najljepši zbog svog silnog smeća kojeg nabujala Sava donese i koji ostane upleten u splavi, ali to je stvarna slika mjesta i događa se periodički, svako proljeće. Nama Brođanima to je normalan prizor. Snimao sam naravno i poslije, kad je vodostaj spao i smeće počišćeno.

Konačni video zamišljen je kao video razglednica i trudim se da bude, kako vizualno, tako i auditivno, pozivajuć.

od

Pri jednom snimanju, pridružio mi se i prijatelj Marko i fotografije u galeriji su njegove. Više njegovih fotografija pronađite na njegovom Flickr profilu.

Priloženi videozapis je nedovršen, i služi samo kao najava onoga što slijedi. Pratite moju stranicu kako bi bili upućeni u nastavak rada i konačni videozapis Splavarske ulice.

od

Odgovori:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.