Izložba fotografija Fotokluba Kadar SB

Po prvi puta Fotoklub Kadar SB u suradnji s Galerijom umjetnina grada Slavonskog Broda organizira svoju zajedničku izložbu fotografija u Galeriji Ružić, 16. prosinca 2015., kojom se ujedno obilježava i  prva godina rada našega fotokluba.

U 19h svečano otvorenje izložbe pod voditeljskom palicom Marija Jurkovića bit će veliki događaj za sve članove kluba koji su tijekom godine marljivo učili, radili, stvarali i ujedno se dobro zabavljali u onome što ih je spojilo u cjelinu, a to je strast za fotografijom. Na izložbi će sudjelovati dvadeset autora fotografa koji će svojim fotografijama ispričati priče, dočarati ljepotu viđenog i zasigurno uvući svakog posjetitelja u svijet u kojem granice ne postoje i sve je moguće. Fotografije su rađene isključivo digitalnom tehnikom i obuhvaćaju razne smjerove i vrste od pejzaža, portreta, makro, ulične fotografije, itd. Zanimljive su, impresivne u svojoj orginalnosti i metafori, te svakog od autora predstavljaju na njemu svojstven način.

Fotoklub Kadar SB osnovan je 14. studenog 2014. godine, a rješenje o upisu Udruge u Registar odobreno je 15. prosinca 2014. Do sada Fotoklub broji 35 registriranih članova amatera, profesionalaca i općenito zaljubljenika u fotografiju s ciljem promicanja fotografske umjetnosti na ovim prostorima. Niz kreativnih radionica u prostorijama Fotokluba u Centru mladih, kao i radionica na raznim lokacijama u prirodi, te suradnja s Fotoklubom Klik iz Svete Nedelje, obilježili su proteklu godinu i članovima usadili u srca samo jednu ideju: biti još ambiciozniji i kreativniiji u svom stvaralaštvu.

Želite li vidjeti nešto orginalno i posebno, umjetnost iz objektiva, inventuru jednogodišnjeg djelovanja Fotokluba Kadar SB, pridružite nam se na dan otvorenja i svojim prisustvom uveličajte našu svečanost. Postav će biti otvoren javnosti do 29. siječnja 2016. godine, zaključno s Noći muzeja.

Preuzeto s kadarsb.hr/izlozba-fotografija-fotokluba-kadar-sb/.

Odgovori:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.