Digi di su slike

U zadnje vrijeme slobodne trenutke radije iskoristim ostati doma nego otići u šetnju gradom i fotografirati. Kako sam prije znao biti strastven u shvaćanju fotografije, sada sam okupiran programiranjem malih računala i stvaranjem raznih elektroničkih napravica. Oh kako se stvari mijenjaju.

Ima već godinu dana kako sam svoju školu i informatičare osnovnoškolce uključio u Croatian Makers projekt. Danas cijela Hrvatska bruji o tom projektu i vraćanju robotike i automatike u škole. Sa svime se slažem i podupirem od prvoga dana. Na nastavi informatike programiramo mBotove i micro:bitove dobivene u Croatian Makers projektu i stvaramo simpatične elektroničke uređaje, igračke i slično. Doma se pripremam za nastavu ali i stvaram neke svoje napravice.

Nije da sam u potpunosti prestao fotografirati – fotografiram školske događaje, obiteljske ručkove… – ali kad imam slobodnoga vremena, radije ostanem doma sa svojim računalima. Tako da na pitanje koje mi prijatelji i poznanici često postave: “Kad će nove fotke? Nema ništa na Fejsu, blogu ni Flickru!“, samo sliježem ramenima.

Odgovori:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.