O meni

Kad bih znao napraviti dobru fotografiju, napravio bih ju svaki puta. – Robert Doisneau

od

Jedan običan čovjek iz grada Slavonskog Broda na istoku Hrvatske. Foto i video umjetnošću se bavim posljednjih deset godina aktivno i čisto na amaterskoj razini radi zadovoljavanja vlastitih potreba za kreativnim izražavanjem. Sve što znam o videu i fotografiji naučio sam uglavnom na internetu, a ponešto i u praksi.

Tek od ljeta 2012. mogu reći da posjedujem PRAVI DSLR, Canon EOS 60D. Na njega je u većini vremena namontiran Canon EF 50mm f/1.8 II objektiv jer jednostavno obožavam plitki DOF i dobru osjetljivost u uvjetima slabe rasvjete (da ne kažem da si jedino njega mogu priuštiti). Od ljeta 2014. investirao sam u mnogo bolji objektiv, Canon 35mm f/2.0 IS USM, koji mi je u potpunosti zamijenio dotad obožavani 50mm.

Prije tog fotoaparata imao sam Sony SR11 fullHD videokameru i s njom su nastali svi raniji radovi (videozapisi i neke fotografije).

Radim i dobro se snalazim u programima Adobe Photoshop, Premiere i After Effects CS5. Prije sam radio i glazbu i često za svoje videozapise sam skladam glazbu u programu Fruity Loops 10.

Dio sam Brlog Predstavlja regimente i moj rad u većini slučajeva podrazumijeva izradu (smišljanje, snimanje, montiranje) spotova i animacija, dizajn logotipova i plakata te fotografiranje nastupa i slično.

Osim za Brlog, snimao sam i fotografirao nekoliko vjenčanja, krstitke, projekte raznih udruga, koncert live benda i slično. Radio sam animaciju/najavu i omot za knjigu, reklamu za internet portal, te animacije/albumart za jedan dva različita Hiphop glazbena projekta. Te, ali i ostale moje uratke možete provjeriti ovdje.

Usput rečeno, pravo ime mi je Tomislav Lačić.

od

Youtube profilFlickr profil

3 misli o “O meni

  1. Povratni ping: Dobrodošli! « Originalni Digitalni

Odgovori:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.